(Poistunut julkaisusta)

Ulkovälineiden asentaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Hyvinkään Tieluiska Oy on yli 40 vuotisen historian omaava suomalainen perheyritys. Meiltä saat maanrakennus- ja ympäristörakennuspalvelut kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Lisää yrityksestä sivulla www.tieluiska.fi.

Etsimme nyt ulkovälineiden asentajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin.

Työtehtävät koostuvat pääosin leikkipuistojen leikkivälineiden asennuksista. Tehtäviin kuuluvat myös muut rakennustyöt ja toimit lisäksi työssäsi kaivinkonekuskin apumiehenä. Voit olla jo paljon kokemusta kartuttanut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva rakennusalan opiskelija. Toivomme sinulta suunnitelmien lukutaitoa sekä työtä pelkäämätöntä asennetta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä tehdään arkisin 40 tuntia viikossa. Työtä on tarjolla syksyyn 2019 asti, jonka jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, puh. 050 411 0273.