(Poistunut julkaisusta)

Ulkoisen viestinnän asiantuntija
Vaasan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Innostutko ulkoisen viestinnän haasteista ja mahdollisuuksista nopeatempoisessa ympäristössä? Oletko parhaimmillasi kehittäessäsi inspiroivaa yritysviestinnän sisältöä monikanavaisesti? Tämä saattaa olla juuri sinun tehtäväsi.

Haemme joukkoomme Vaasan Oy:n pääkonttorille Salmisaareen, Helsinkiin

ULKOISEN VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA
kehittämään yrityksemme ulkoista viestintää ja sidosryhmädialogia ja toteuttamaan sitä Suomessa. Ohjaat myös Baltian maatiimejä ulkoisen viestinnän toimenpiteiden toteuttamisessa.

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat ulkoista viestintää ja tuotat viestinnän sisältöjä eri kanavissa. Vastuullesi kuuluvat päivittäinen perusviestintä ja erilaisten viestintäkampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä markkinointi- ja digitiimimme sekä ulkoisten kumppaneidemme kanssa. Seuraat aktiivisesti ympäröivän maailman keskusteluita ja tunnistat niistä yrityksellemme sopivia viestinnällisiä tarttumapintoja. Olet taitava pitämään yllä toimittajasuhteita ja toimit tarvittaessa myös kriisiviestinnän asiantuntijana. 

Tehtäviisi sisältyy muun muassa viestintäteemojen ja -kampanjoiden ideointia, nettisivujen ja sosiaalisen median kanavien sisällöntuotantoa, lehdistötiedotteiden ja blogitekstien kirjoittamista sekä yritysesitysten tuottamista. Raportoit tehtävässäsi Vaasan-klusterin brändi- ja viestintäjohtajalle.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään 3 – 5 vuoden kokemusta viestintätehtävistä. Olet taitava erilaisissa vuorovaikutus- ja esiintymistilanteissa ja teet mutkikkaistakin asiakokonaisuuksista ymmärrettäviä, inspiroivia tarinoita – myös englanniksi. Olet kotonasi monikanavaisessa digitaalisessa maailmassa ja osaat analysoida viestinnän tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn johtavien leipämerkkien parissa kansainvälisessä yrityksessä ja innostavan työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.5.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa brändi- ja viestintäjohtaja Mari Dunderfelt (puh. 040-5565 721) keskiviikkona 9.5 klo 9-11 ja perjantaina 18.5 klo 9-11.