(Poistunut julkaisusta)

ULKOISEN LASKENNAN PÄÄLLIKKÖ/CHIEF FINANCIAL ACCOUNTANT, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Avesco is a trading and service company with distinguished brands, a leader in the trading and rental of machinery, with a focus on the construction industry. An important cornerstone is the partnership with Caterpillar. Avesco is also excellently positioned in power generation plants. Avesco Customer Service is the leader in serving industries.

Haemme ammattitaitoista ja innostavaa

CHIEF FINANCIAL ACCOUNTANT

Vastaat laaja-alaisesti ulkoisen laskennan tehtävistä ja toimit 4 hengen tiimin esimiehenä. Toteutat tilinpäätöksen ja kuukausiraportoinnin yhdessä ammattitaitoisen ja kokeneen kirjanpitotiimin kanssa. Osallistut aktiivisesti yrityksen ulkoisen laskennan kehittämiseen sekä prosessien parantamiseen. Raportoit tehtävässä talousjohtajalle. Tehtävä on uusi.

Sinulla on soveltuva koulutus ja usean vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä mieluiten kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Sinulla on kokemusta sekä kirjanpidon että konsernitilinpäätöksien laadinnasta. Sisäisen laskennan osaaminen katsotaan eduksi. Sinulta löytyy kokemusta esimiestyöstä ja omaat sparraavan esimiesotteen. Sinulla on kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä niiden riippuvuuksia taloushallinnossa. Analyyttisyys, hyvät vuorovaikutustaidot ja palo toiminnan kehittämiseen ovat sinulle luontaisia taitoja. Kansainvälisessä ympäristössämme sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään sekä yritystämme että itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut ja ammattitaitoinen organisaatiomme.

Hae tehtävää 8.12.2019 mennessä osoitteessa www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Huom! Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja antavat Experiksen rekrytointikonsultit: Liisa Jenkins p. 050 5273453 liisa.jenkins@fi.experis.com tai Pirjo Levänen, p. 0400 238418 pirjo.levanen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.