(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2020

Viihdytkö erilaisissa ulkoaluetöissä? Etsitkö syksyn ja talven ajaksi työtä? Kaipaatko elämääsi aktiivista ja joustavaa työskentelyä? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ syksyn ja talven sesonkeihin eri asiakasyrityksille Uudenmaan alueelle.

Ulkoaluetyöntekijänä vastaat nimettyjen kohteiden ulkoaluetehtävistä. Tehtäviisi sisältyvät ulkoaluetyöt sesongin mukaan. Syksyllä mm. lehtien poisto ja talvella eri kiinteistöjen lumityöt pääsääntöisesti käsin. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa, arkisin ja talvella myös viikonloppuisin. Kyseessä on keikkaluonteinen työ.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että sinulla on innostunut asenne, ja haluat tehdä aina parhaasi. Tehtävässä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi työkokemus ulkotöistä katsotaan eduksesi. Myös ajokortti ja oma auto on plussaa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin. Kutsumme haastatteluun jo hakuajalla, joten toimithan ripeästi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä