(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Viihdytkö erilaisissa ulkoaluetöissä? Kaipaatko elämääsi aktiivista ja joustavaa työskentelyä syksyn ja talven ajaksi? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ syksyn ja talven sesonkeihin eri asiakasyrityksille Varsinais-Suomen alueelle.
Ulkoaluetyöntekijänä vastaat nimettyjen kohteiden ulkoaluetehtävistä. Syksyllä työtehtäväsi saattavat pitää sisällään esimerkiksi lehtien poistoa ja talvella eri kiinteistöjen lumitöiden hoitamista pääsääntöisesti käsin. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuoroissa, talvella myös viikonloppuisin. Kyseessä on keikkaluonteinen työ.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että sinulla on innostunut asenne ja haluat tehdä aina parhaasi. Aikaisempi työkokemus ulkotöistä katsotaan eduksesi. Myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin. Kutsumme haastatteluun jo hakuajalla, joten toimithan ripeästi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä