(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Värväämme töihin useita ulkoalue-työntekijöitä pitämään huolta kiinteistöjen ulkoalueista. Työ on kausiluonteista. Kunhan lehdet alkavat putoamaan puista, niin apuja tarvitaan lehtienpuhallukseen. Talvella estetään liukkautta ja luodaan lumia käsivoimin konekuljattajien apuna. Osaamisesi mukaan työhön voidaan liittää myös muita hommia, kuten leikkialueiden rakentamista ja huoltoja. Roskien siivous kuuluu perushommiin.

Työt alkavat porrastetusti syys-lokakuun aikana. Palkkaus, työmaan sijainti ym. asiat sovitaan työhaastattelun yhteydessä. 

TYÖTEHTÄVÄ: Ulkoaluetyöntekijä
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu
TYÖN KESTO: Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuuskorttia
-Reipasta asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.