(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä viikonlopputöihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Viihdytkö ulkotöissä? Etsitkö viikonlopputöitä? Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Hamme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ kiinteistönhoidon tehtäviin.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia töitä ja nyt etsimme työntekijöitä asiakaskohteiden ulkoalueiden siistimiseen ja kunnossapitoon. Kohteet voivat olla esimerkiksi liiketiloja, kouluja, päiväkoteja tai asuinkiinteistöjä, joita kierrät viikonloppuaamuisin asiakkaamme autolla. Työvuoroja on tarjolla noin joka toinen viikonloppu. Työ alkaa varhaisaamusta, usein klo 3 – 7 välillä ja työpäivän kesto on noin 4 - 7,5 tuntia päivässä.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti, olet vastuuntuntoinen ja teet aina parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta ajattelemme, että tässä tehtävässä voit vakuuttaa meidät ja asiakkaamme erinomaisella asenteellasi. Edellytämme sinulta henkilöauton ajokorttia sekä kulkemismahdollisuutta Linnanmaalle viikonloppuaamuisin.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Kauttamme sinulla voi olla mahdollisuus myös lisätunteihin ja haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esimerkiksi työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2018. Voit liittää mukaan CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Löydät meidät nyt myös somesta: @personalhusetoulu


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi