(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä Varkauteen!
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Etsitkö syksyn ja talven ajaksi työtä? Kaipaatko elämääsi aktiivista ja joustavaa työskentelyä? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!


Haemme nyt jatkuvalla haulla ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ syksyn ja talven sesonkiin!


Asiakkaamme toimivat mm. kiinteistöpalvelualalla ja heillä on tarjolla erilaisia kiinteistönhuollon töitä. Nyt etsimme ulkoaluetyöntekijöitä Varkauden alueelle.


Kiinteistöhuollon työntekijänä vastaat nimettyjen kohteiden ulkoaluetehtävistä. Tehtäviisi sisältyvät ulkoaluetyöt sesongin mukaan. Syksyllä lehtien puhallus ja hiekoitus. Talvella eri kiinteistöjen lumityöt pääsääntöisesti käsin tai koneella. Roskakierroksia tehdään läpi vuoden. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa, arkisin ja viikonloppuisin. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti, viikonloppuisin sekä keikkatöinä säätilanteen mukaan. Mainitsethan hakemuksessasi, etsitkö arkityötä vai kenties viikonloppupainotteisesti, sekä onko sinulla autoa käytössäsi. Sinulla on myös mahdollisuus vakituisiin tehtäviin.


Mitä odotamme sinulta? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksesi sekä auton käyttömahdollisuus.


Olisitko sinä meidän tuleva työntekijämme? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo aiemmin luotu profiilisi hakuun. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, toimi nopeasti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi


HYVÄÄ TYÖTÄ.