Ulkoaluetyöntekijöitä Uudenmaan alueelle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Viihdytkö fyysisessä työssä raikkaassa ulkoilmassa? Etsitkö syksyn ja talven ajaksi keikkatyötä? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ syksyn ja talven sesonkeihin eri asiakasyrityksille pääkaupunkiseudulle ja koko Uudenmaan alueelle.

Työssäsi vastaat nimettyjen kohteiden ulkoaluetehtävistä. Tehtäviisi sisältyvät syksyllä mm. lehtien poisto ja talvella eri kiinteistöjen lumityöt pääsääntöisesti käsin. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa arkisin ja talvella myös viikonloppuisin. Kyseessä on keikkaluonteinen työ tarpeen mukaan.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että sinulla on innostunut asenne, ja haluat tehdä aina parhaasi. Tehtävässä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi työkokemus ulkotöistä katsotaan eduksesi. Myös ajokortti ja oma auto on plussaa. 

Tarjoamme töitä myös muilta toimialoilta, joten voit tehdä halutessasi tämän työn lisäksi myös vaikka siivouskeikkoja tai työskennellä päiväkodissa lastenhoitajana. Lisäksi tarjoamme konsulttiemme täyden HR-tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Kerrothan miltä alueelta etsit ensisijaisesti töitä. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin. Kutsumme haastatteluun jo hakuajalla, joten toimithan ripeästi. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501856
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa