(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä talvikaudelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Pidätkö fyysisistä ja vaihtelevista työtehtävistä? oletko aamuvirkku ja viihdyt ulkona?


Etsimme reipas otteisia ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ talvikaudelle 2020 - 2021 Rovaniemelle.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Tehtävä sisältää monipuolista ulkoalueiden hoitoa, mm. käsilumitöitä, roskakierroksia, liukkauden torjuntaa ja liputuksia. Töitä on tarpeen mukaan ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 04-10.00 välillä lumitilanteen mukaan. Työhön kuuluu myös säännölliset viikonloppu vuorot. Työsuhde on määräaikainen 30.4.21 asti mutta jatko on mahdollinen. Työ alkaa marraskuussa 2020 ja sopii loistavasti opiskelijalle.

Olet asiakaspalvelutaitoinen ja joustava työntekijä, joka sopeutuu hyvin nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät fyysisestä työstä ja viihdyt ulkona kelissä kuin kelissä. Aiempi työkokemus kiinteistönhoidon ulkoalueiden eri tehtävistä katsotaan eduksesi samoin kuin kokemus ulkoaluekoneiden käytöstä ja huollosta. Oman auton käyttömahdollisuus on myös eduksesi.

Meille ISS Palveluilla on tärkeää henkilöstömme sitoutuminen sekä kasvu huomisen ammattilaiseksi. Sen vuoksi tarjoammekin henkilöstöllemme jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.iss.fi viimeistään 4.10.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -