(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä talvikaudelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Haemme nyt reippaita ja innokkaita ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ tiimiimme Oulun alueelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Meillä vastaat keikkaluontoisesti talvella käsilumitöistä, liukkauden torjunnasta, roskakierroksista ja mahdollisista muista satunnaisista kiinteistönhoitotehtävistä oman osaamisesi mukaan. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 02-10 välillä ja satunnaisesti viikonloppuisin. Tehtävä vaatii intoa lähteä töihin hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen ja muiden satunnaisten töiden mukaan. Työsuhde on määräaikainen työsuhde 30.4.2020 asti, mutta työtä voi olla tarjolla pidempäänkin.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi, kokemus aikaisemmista kausitehtävistä katsotaan eduksi. Ajokortti on suotavaa ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle lisäansioiksi.

Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja asenne kohdallaan, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 24.11.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -