(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä talvikaudelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018
ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

Haemme nyt reippaita ja innokkaita  ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ tiimiimme Oulun alueelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Meillä vastaat keikkaluontoisesti talvella käsilumitöistä, liukkauden torjunnasta, roskakierroksista ja mahdollisista muista satunnaisista kiinteistönhoitotehtävistä oman osaamisesi mukaan. Työtä tehdään pääasiassa aamuisin klo 02-10 välillä arkisin ja viikonloppuisin. Tehtävä vaatii intoa lähteä töihin hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen ja muiden satunnaisten töiden mukaan. Työsuhde on määräaikainen työsuhde 30.4.2019 asti, mutta työtä voi olla tarjolla pidempäänkin.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi, kokemus aikaisemmista kausitehtävistä katsotaan eduksi. Ajokortti on suotavaa ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle lisäansioiksi.

Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja asenne kohdallaan, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.11.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -