Ulkoaluetyöntekijöitä talvikaudelle 2021-22
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2021

Etsimme reipasotteisia ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ kiinteistönhoidon tiimiimme Kuusamoon talvikaudelle 2021-2022!

Työtehtäviisi kuuluvat talven käsilumityöt, roskakierrokset, käsihiekoitukset, liputukset ja muut satunnaiset kiinteistönhoidon tehtävät asiakaskohteissamme Kuusamossa. Töitä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin säätilanteen mukaan. Työ vaatii intoa lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla ja valmiutta työskennellä kaikkina vuorokauden aikoina. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja työtunteja kertyy viikossa 0-37,5h. Työsuhde on määräaikainen loppukevääseen 2022 asti, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen. Työ alkaa 1.11.2021.

Olet asiakaspalvelutaitoinen ja joustava työntekijä, joka sopeutuu hyvin nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät fyysisestä työstä ja viihdyt ulkona kelissä kuin kelissä. Aiempi työkokemus kiinteistönhoidon ulkoalueiden eri tehtävistä katsotaan eduksesi samoin kuin kokemus ulkoaluekoneiden käytöstä ja huollosta. Nostinkoulutus sekä suoritetut työturvallisuus-, tieturva- ja ensiapukurssit ovat myös eduksesi. Vaihtelevien työaikojen vuoksi, oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Valituille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Turvallisuus on tapamme tehdä töitä. Palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä. Tuemme myös eri elämäntilanteissa olevia työntekijöitä ja mahdollistamme yksilöllisten urapolkujen kehittymistä talon sisällä. Käy tutustumassa esimerkiksi talotekniikan insinööriohjelmaamme, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa: https://www.fi.issworld.com/fi-fi/uutiset/2018/11/26/issn-tuella-insinooriksi. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!

Liity osaksi ammattitaitoista tiimiämme ja jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 20.10.2021.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot