Ulkoaluetyöntekijöitä talvikaudelle 2021-2022
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Etsimme aamuvirkkuja ja rivakkaotteisia ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ keikkatyöhön Oulun alueelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työnkuvaasi kuuluu käsilumitöitä, liukkauden torjuntaa, roskakierroksia sekä mahdollisesti muita satunnaisia kiinteistönhoitotehtäviä tarpeen mukaan talvikaudella. Työkeikkoja on tarjolla lumitilanteen mukaan arkisin klo 02 - 10 välillä sekä viikonloppuisin tarpeen mukaan, keskimäärin 1-2 viikonloppuvuoroa kuukaudessa. Tehtävä edellyttää sinulta innostusta ja mahdollisuutta lähteä töihin hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen talvikaudelle 2021–2022, määräaikaisuuden kestosta sovitaan tarkemmin sopivan henkilön löydyttyä.


Odotamme sinulta rivakkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Aiemman kokemuksen vastaavista töistä katsomme eduksesi mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi mutta ei ole välttämätön. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle lisäansioiksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työturvallisuus on tapamme tehdä töitä ja haluamme, että jokainen ISS:läinen pysyy terveenä ja osaa tehdä työnsä turvallisesti. Työntekijämme ovat aktiivisia, aloitekykyisiä asiakaspalvelijoita, jotka omaavat hyvän tilannetajun. Ennakointi ja joustavuus ovat vahva osa päivittäistä tekemistä ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2021.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504649
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haukipudas, Kiiminki, Liminka, Muhos, Oulu