(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä talvikaudelle 2020-21
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Etsimme reipasotteisia ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ kiinteistönhoidon tiimiimme Kuusamoon.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Työtehtäviisi kuuluvat talven käsilumityöt, roskakierrokset, käsihiekoitukset, liputukset ja muut satunnaiset kiinteistönhoidon tehtävät asiakaskohteissamme Kuusamossa. Töitä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin säätilanteen mukaan. Työ vaatii intoa lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla ja valmiutta työskennellä kaikkina vuorokauden aikoina. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja työtunteja kertyy viikossa 0-37,5h. Työsuhde on määräaikainen loppukevääseen 2021 asti, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa 2021.

Olet asiakaspalvelutaitoinen ja joustava työntekijä, joka sopeutuu hyvin nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät fyysisestä työstä ja viihdyt ulkona kelissä kuin kelissä. Aiempi työkokemus kiinteistönhoidon ulkoalueiden eri tehtävistä katsotaan eduksesi samoin kuin kokemus ulkoaluekoneiden käytöstä ja huollosta. Nostinkoulutus sekä suoritetut työturvallisuus-, tieturva- ja ensiapukurssit ovat myös eduksesi. Vaihtelevien työaikojen vuoksi, oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Meille ISS Palveluilla on tärkeää henkilöstömme sitoutuminen sekä kasvu huomisen ammattilaiseksi. Sen vuoksi tarjoammekin henkilöstöllemme jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi!

Liitty osaksi ammattitaitoista tiimiämme ja jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 20.9.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -