(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä talvikaudelle 2020-2021
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020
Etsimme aamuvirkkuja ja riuskoja ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ Oulun alueelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä vastaat keikkaluontoisesti tehtävistä käsilumitöistä, liukkauden torjunnasta, roskakierroksista ja mahdollisista muista satunnaisista kiinteistönhoitotehtävistä tarpeen mukaan talvikaudella. Työkeikkoja on tarjolla lumitilanteen mukaan arkisin klo 02 - 10 välillä sekä viikonloppuisin tarpeen mukaan. Tehtävä edellyttää sinulta innostusta ja mahdollisuutta lähteä töihin hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Työsuhde on määräaikainen talvikaudelle 2020-2021 ja sovitaan tarkemmin sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinulta joustavuuden ja luotettavuuden lisäksi rivakkuutta sekä mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. B-ajokortti sinulla jo toivottavasti on ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle lisäansioiksi.

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 15.10.2020 mennessä. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -