Ulkoaluetyöntekijöitä talvikaudeksi Rovaniemelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

Etsimme aamuvirkkuja ja rivakkaotteisia ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ keikkatyöhön ROVANIEMEN alueelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäväsi koostuvat pääsääntöisesti käsilumitöistä ja liukkauden torjunnasta Rovaniemen alueella sijaitsevissa kohteissa. Työkeikkoja on tarjolla lumitilanteen ja sään mukaan sekä arkisin että viikonloppuisin klo 4 alkaen. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle, jolla on intoa ja halua tehdä muutama tunti töitä varhain aamulla – työajat on mahdollista neuvotella elämäntilanteeseesi sopivaksi. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen talvikaudelle 2021–2022, määräaikaisuuden kestosta ja aloitusajankohdasta sovitaan tarkemmin valittavan henkilön kanssa.


Odotamme sinulta rivakkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävä edellyttää sinulta innostusta ja mahdollisuutta lähteä töihin hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Aiemman kokemuksen vastaavista töistä katsomme eduksesi mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työturvallisuus on tapamme tehdä töitä ja haluamme, että jokainen ISS:läinen pysyy terveenä ja osaa tehdä työnsä turvallisesti. Työntekijämme ovat aktiivisia, aloitekykyisiä asiakaspalvelijoita, jotka omaavat hyvän tilannetajun. Ennakointi ja joustavuus ovat vahva osa päivittäistä tekemistä ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuuko tehtävä omalta? Hienoa, kerrothan lisää itsestäsi täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.10.2021, mutta saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi pian!ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot