(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä talven sesonkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Etsitkö töitä opiskelujen tai muun elämän oheen syksyn ja talven ajaksi? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme lisää ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ kiinteistönhoitoon Joensuuhun ja lähialueille.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia kiinteistönhuollon töitä. Ulkoaluetyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan.

Ulkoaluetyöntekijänä tehtäviisi kuuluu talvisin käsilumityöt eri kiinteistöissä Joensuun alueella. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 05–15 välillä, mutta työtunteja on tarjolla myös viikonloppuisin. Personalhusetilla voi tehdä töitä elämäntilanteesi mukaisesti joko koko- tai osa-aikaisesti. Ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä. Ajokortti, oma auto ja työturvallisuuskortti katsotaan suureksi eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esimerkiksi työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Olisitko sinä meidän työntekijämme tulevan talven sesonkiin? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani.
www.hpl.fi/auktorisointi

Tervetuloa hyvän työn äärelle! www.hyvää-työtä.fi