(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä talven sesonkiin, Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Viihdytkö erilaisissa ulkoaluetöissä? Etsitkö talven ajaksi työtä? Kaipaatko elämääsi aktiivista ja joustavaa työskentelyä? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ talven sesonkiin eri asiakasyrityksille Joensuuhun!

Ulkoaluetyöntekijänä vastaat nimettyjen kohteiden ulkoaluetehtävistä. Tehtäviisi sisältyvät ulkoaluetyöt sesongin mukaan. Talvella eri kiinteistöjen lumityöt pääsääntöisesti käsin. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa, arkisin ja viikonloppuisin. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti, viikonloppuisin sekä keikkatöinä säätilanteen mukaan. Mainitsethan hakemuksessasi etsitkö arkityötä vai kenties viikonloppupainotteisesti. Suureksi eduksi katsotaan työturvallisuuskortin voimassaolo.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksesi sekä auton käyttömahdollisuus.

Olisitko sinä meidän talven työntekijä? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.