(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä Leville
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Pidätkö reipasta tahtisesta fyysisestä työstä? Viihdytkö raikkaassa ulkoilmassa?


Etsimme työhön tarttuvia ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ talvikaudelle Levin/ Kittilän alueelle.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Tehtävä sisältää monipuolista ulkoalueiden hoitoa, mm. käsilumitöitä, konelumitöitä, hiekoitusta, liukkaudentorjuntaa, liputuksia sekä muita kiinteistönhoidon avustavia tehtäviä. Pääsääntöisesti työaika on aamupainotteinen klo 04-16.00 välillä kaikkina viikonpäivinä, mutta muutkin työajat ovat mahdollisia esim. säätilanteesta riippuen. Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava.

Olet asiakaspalvelutaitoinen ja joustava työntekijä, joka sopeutuu hyvin nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja viihdyt ulkona kelillä kuin kelillä. Aiempi työkokemus kiinteistönhoidon ulkoalueiden eri tehtävistä katsotaan eduksesi samoin kuin kokemus ulkoaluekoneiden käytöstä. Nostinkoulutus sekä suoritetut työturvallisuus-, tieturva- ja ensiapukurssit ovat myös eduksesi. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on pakollinen. Työ alkaa loka – marraskuussa 2020.

Meille ISS Palveluilla on tärkeää henkilöstömme sitoutuminen sekä kasvu huomisen ammattilaiseksi. Sen vuoksi tarjoammekin henkilöstöllemme jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.iss.fi viimeistään 15.9.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -