(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Kaipaatko elämääsi aktiivista ja joustavaa työskentelyä? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!

Haemme jatkuvalla haulla ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ talven kiinteistön sesonkiin, Kuopioon ja lähialueille.

Tehtäviisi sisältyvät ulkoaluetyöt, käsilumityöt eri kiinteistökohteissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa, arkisin ja viikonloppuisin. Töitä on tarjota alkuun keikkatöinä säätilanteen mukaan. 

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Asenne ratkaisee! Ajokortti katsotaan eduksesi.

Olisitko sinä meidän tuleva työntekijämme? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo aiemmin luotu profiilisi hakuun. Kerro meille, mitkä työvuorot sopivat juuri sinun elämäntilanteeseen parhaiten. Voit halutessasi vastata jo suoraan videohaastatteluun linkistä: videohaastattelu Ulkoaluetyöntekijöitä, Kuopio Hakemuksia ja videovastauksia käsitellään jo hakuajalla, toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä