(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Kaipaatko elämääsi aktiivista ja joustavaa työskentelyä? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ talven kiinteistön sesonkiin, Kuopioon ja lähialueille.

Kiinteistöhuollon työntekijänä vastaat nimettyjen kohteiden ulkoaluetehtävistä. Tehtäviisi sisältyvät ulkoaluetyöt sesongin mukaan. Talvisin lumitöitä tehdään käsin. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa, arkisin ja viikonloppuisin. Töitä on tarjota alkuun keikkatöinä säätilanteen mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus vakituisempiin tehtäviin, jolloin työt jatkuvat kiinteistön eri sesongeissa.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Asenne ratkaisee! Ajokortti katsotaan eduksesi.

Olisitko sinä meidän tuleva työntekijämme? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo aiemmin luotu profiilisi hakuun. Voit halutessasi vastata jo suoraan videohaastatteluun linkistä: videohaastattelu Ulkoaluetyöntekijöitä, Kuopio Hakemuksia ja videovastauksia käsitellään jo hakuajalla, toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä