(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Kaipaatko elämääsi aktiivista ja joustavaa työskentelyä? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ syksyn ja talven kiinteistön sesonkiin, Kuopioon ja lähialueille.

Kiinteistöhuollon työntekijänä vastaat nimettyjen kohteiden ulkoaluetehtävistä. Tehtäviisi sisältyvät ulkoaluetyöt sesongin mukaan. Syksyllä lehtien puhallus/hiekoitus ja talvisin lumityöt käsillä tai koneella.  Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa, arkisin ja viikonloppuisin. Töitä on tarjolla sekä kokoaikaisesti että keikkatöinä säätilanteen mukaan. Mainitsethan hakemuksessasi etsitkö kokoaikaista vai keikkatyötä. Sinulla on myös mahdollisuus vakituisiin tehtäviin, jolloin työt jatkuvat kiinteistön eri sesongeissa.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksesi sekä ajokortti.

Olisitko sinä meidän tuleva työntekijämme? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo aiemmin luotu profiilisi hakuun. Voit halutessasi vastata jo suoraan videohaastatteluun linkistä: videohaastattelu Ulkoaluetyöntekijöitä, Kuopio Hakemuksia ja videovastauksia käsitellään jo hakuajalla, toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä