Ulkoaluetyöntekijöitä kesätöihin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Rovaniemelle

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Ulkoaluetyöntekijän työtehtäviin voi sisältyä erilaisia vihertöitä esimerkiksi puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa, nurmikon leikkaamista, roskakierroksia sekä muita kunnossapidon työtehtäviä ja kiinteistöhuollon tehtäviä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 välillä. Työ on fyysistä ulkoilmatyötä, jota tehdään joka säällä. Työt alkavat keväällä ja niitä on tarjolla kesäkauden ajan ja sinulla on mahdollisuus jatkaa myös syys- ja talvitöiden parissa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja reipasta työotetta. Aiemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta ei pakollista. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset suomen kielen taitoa. Toivomme, että sinulta löytyy myös voimassaoleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti.

Tartu tilaisuuteen ja tule meille töihin! Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Pieskä, 040 703 5730 hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot