(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Oletko viherpeukalo, joka nauttii ulkona liikkumisesta säällä kuin säällä? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ IMATRALLE!

 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia puutarha- ja ulkotöitä asiakaskohteessamme.Tehtävänäsi on huolehtia ympäristön ja kasviston siisteydestä ja hoitamisesta, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:00. Haemme reippaita kesätyöntekijöitä kolmelle eri ajanjaksolle 4.5.-7.8.2020 välillä, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin olisit parhaiten käytettävissämme!

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Olet tiimipelaaja, mutta myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) Toivomme sinulta lisäksi vähintään 16 vuoden ikää. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi kesätyöpaikka?

Jos mielenkiintosi heräsi, kerrothan meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta oheisesta linkistä!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi rekrytoivalle esimiehelle Mira Peltolalle arkisin klo 7:00-14:00. Miran tavoitat numerosta 050 560 8605, jonka lisäksi voit lähettää kysymyksiä meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!