(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijöitä, Iisalmi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Viihdytkö erilaisissa ulkoaluetöissä? Etsitkö syksyn ja talven ajaksi työtä? Kaipaatko elämääsi aktiivista ja joustavaa työskentelyä? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ syksyn ja talven sesonkeihin eri asiakasyrityksille Iisalmen alueelle!

Ulkoaluetyöntekijänä vastaat nimettyjen kohteiden ulkoaluetehtävistä. Tehtäviisi sisältyvät ulkoaluetyöt sesongin mukaan. Syksyllä mm. lehtien poisto ja talvella eri kiinteistöjen lumityöt pääsääntöisesti käsin. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa, arkisin ja talvella myös viikonloppuisin. Työ on keikkaluontoinen. Eduksi katsotaan aiemmat alan kokemukset. 

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksesi sekä auton käyttömahdollisuus.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä