(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijää
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Kiinteistöpalvelu yksikköömme Jorvin sairaalaan Espooseen.

Ulkoaluetyöntekijää

Tehtäviin kuuluvat Jorvin sairaalan ulkoalueiden ylläpito kaikkina vuodenaikoina.

Tehtävä edellyttää alan soveltuvaa ammattikoulutusta tai työkokemusta tehtäväalueelta.  Arvostamme ammattitaidon lisäksi asiakaspalvelutaitoja, tiimihenkisyyttä ja hyvää asennetta työhön.

Olet sään kestävä ja tunnet kasvimaailmaa. Talvella työhösi kuuluu käsilumitöitä ja kesällä osaat hoitaa istutusalueita ja opastaa kesätyöntekijöitä.
B-ajokortti ja koneiden (Wille, Kubota, Klippo yms.) ajotaito plussaa. Normaali tietotekniikka taidot tulee hallita.

Kiinteistöpalveluyksikkömme Jorvissa kuuluu 20 henkilöä eri ammattiryhmistä. Työpaikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ulkoaluetyönjohtaja Irja Siltala 050-5558038 tai Huoltopäällikkö Vesa Valkonen 050-4286623. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 27.05.2020 mennessä https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/.