(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja kaipaatko yhä kesätöitä Kuopiosta ja lähialueilta?

Haemme vielä Ulkoaluetyöntekijöitä eri tarpeisiin kiinteistöalan asiakkaillemme.

Kiinteistönhuollon työntekijänä tehtäviisi voi kuulua esim. nurmikonleikkausta tai vihertöitä. Työajat ovat yleensä arkisin klo 7–15 välillä. Meidän kauttamme on mahdollista jatkaa töitä myös kesän jälkeen.

Mitä odotamme sinulta?

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Ajokortti katsotaan suureksi eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjota heinä-elokuulle saakka.

Haluatko tutustua meihin tarkemmin? Tsekkaa @personalhusetfinland

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä