(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijä
HUS Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Kiinteistöpalvelu yksikköömme Jorvin sairaalaan Espooseen.

Ulkoaluetyöntekijää

Tehtäviin kuuluvat Jorvin sairaalan ulkoalueiden ylläpitotyöt kaikkina vuodenaikoina.

Tehtävä edellyttää alan soveltuvaa ammattikoulutusta tehtäväalueelta.  Arvostamme ammattitaidon lisäksi asiakaspalvelutaitoja, tiimihenkisyyttä ja hyvää asennetta työhön.

Olet oma-aloitteinen, sään kestävä ja tunnet kasvimaailmaa. Päävastuualueesi olisi alueen kasvillisuuden hoito ja puhtaanapito sekä kesäaikana kesätyöntekijöiden opastus käytännössä. Talvikaudella käsilumityöt ja liukkauden torjunta on arkipäivää. 

Työkoneiden ajotaito plussaa, mutta varsinaista konekuskia emme tarvitse. Vähintään T-kortti tulee olla, että pystyy toimimaan alueillamme. Normaali tietotekniikka taidot tulee hallita.

Kiinteistöpalveluyksikkömme Jorvissa kuuluu 21 henkilöä  eri ammattiryhmistä. Työpaikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ulkoaluetyönjohtaja Irja Siltala 050-5558038 (lomalla 8.6-5.7.2020) tai Huoltopäällikkö Vesa Valkonen 050-4286623. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 15.7.2020 mennessä tästä.