(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Lahteen.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen monipuoliset ulkotyöt, roskalenkit, lipun laskut, käsilumityöt. Töiden määrä riippuu omasta innosta ja aktiivisuudesta. Työtä tehdään viiikonloppuisin, työ painottuu aikaisiin aamuihin ja tunteja tehtävässä kertyy noin 8h viikossa. Työsuhde on tarvittaessa työhön kutsuttava.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. Tehtävässä vaaditaan ajokortti ja reipasta asennetta. Kokemus kiinteistönhuoltoalalta ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen.
Mikäli homma herätti kiinnostusta täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 21.10.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava   kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme   kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-,   ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä   tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa   asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa  euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -