Ulkoaluetyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Vantaalle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässä huolehdit kiinteistöjen ulkoaluetehtävistä kohteissamme Vantaan alueella. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi vihertyöt, lumityöt, kausiluonteiset työt sekä kiinteistöhuollon avustavat tehtävät. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 välillä, mutta välillä työtä voi olla sovittaessa myös viikonloppuisin, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen eli töitä on 37,5 h/vko.

Toivomme, 
että sinulla on vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva tutkinto. Tehtävä edellyttää joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Tarvitset myös B-ajokorttia ja omaa autoa, traktorin ja ruohonleikkurin käyttötaidot luemme eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä normaalia IT-osaamista.


ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286274
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa