(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Asiakkaamme on kasvava viher- ja alueurakoitsija, joka toimii paikallisesti Päijät-Hämeessa, pääkaupunkiseudulla, Etelä-Savossa ja Pirkanmaalla. Perheyrityksen reilu 50 työntekijää tekevät työnsä ylpeinä siitä, että heidän työnsä jälki kestää. Palveluihin kuuluvat mm. viheralueiden kunossapito, viherrakentaminen ja alueurakointi. 

Etsimme asiakasyrityksemme palvelukseen useita määräaikaisia

ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ

kokoakaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat vähintään elo-syyskuulle asti. Työskentelyalueet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työ on liikkuvaa, joten vaatimuksena on voimassa oleva B -ajokortti. Työt ovat yksinkertaisia pihojen kunnossapitotöitä. Työtehtävinä ovat mm. roskalenkit eli kävelyteiden varsilla olevien roska-astioiden roskapussien vaihtaminen, pihoilta roskien poimiminen, roskien lakaisu yms. 

Hakijalta toivomme reipasta ja ahkeraa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista asennetta.

Työtä tehdään kokopäiväisesti arkisin klo. 7:00-15:30. Työt aloitetaan päivittäin varikolta osoitteesta Pistiäisenkuja 2, 01490 Vantaa. Palkka ja lisät määräytyvät viher- ja ympäristörakentamisalan TES:n mukaisesti ensimmäisessä palkkaluokassa, jolloin tuntipalkaksi tulee 9,93€/h. 

Hakijoilta odotamme:

  • B -luokan ajokorttia
  • Suomen kielen osaamista
  • Reipasta, ahkeraa ja joustavaa asennetta
  • Yhteistyökykyä ja oma-aloitteista työtapaa

Töihin valituille tarjoamme:

  • Sesonkityön kesäkaudella 2019
  • Monipuoliset työtehtävät ja vaihtelevat työpisteet
  • Fyysisen ulkotyön kesäksi

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Julia Laakso
Henkilöstökonsultti
julia.laakso@wippiiwork.com 
040-724 0808