(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Haemme asiakkaallemme ulkoaluetyöntekijää vaihteleviin työtehtäviin pk-seudulle! Asikkaamme on pääkaupunkiseudulla toimiva vaativaan puunkaatoon, puunhoitoon ja metsätöihin erikoistunut yritys. Yrityksen toimialaan kuuluvat myös viherpalvelut.

Ulkoaluetyöntekijän työnkuva pitää sisällään mm. kantojen jyrsintää, haravointia, risujen keräämistä ja nurmen leikkuuta. Mikäli sinulla on kokemusta nostureiden ja muiden puunkaadossa käytettävien laitten käytöstä tulee työnkuva olemaan laajempi. Voit siis olla alalla vasta alkaja tai kokeneempi kaveri, räätälöimme työnkuvaa osaamisesi mukaan. Sinulla tulisi olla suoritettuna B ajokortti, ehdoton etu jos omaat myös C kortin. Työssä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kokopäivätyön vaihtelevissa työtehtävissä. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo. 06-20 välille ja vuorot ovat pituudeltaa 8h, sisältäen 30 min ruokatauon. Kyseessä on määräaikaisuus joulukuulle 2018 asti.

Mikäli kiinnostuit niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla ja aloitamme haastettelut jo hakuajalla.

Rekrytointia hoitaa:

Julia Laakso, HR Consultant

julia.laakso@wippiiwork.com, p. 040 724 0808