Ulkoaluetyöntekijä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Haemme asiakkaallemme Pk-seudulle kolmea reipasta ulkoaluetyöntekijää kesäkaudelle 2018. Asiakkaamme on vuonna 1989 perustettu paikallisten kiinteistöhuoltoyritysten muodostama yhtiökokonaisuus, joka on erikoistunut asuinkiinteistöjen huoltoon. Yrityksen toimipiste sijaitsee Helsingissä. 

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on asenne kohdallaan ja tykkäät tehdä fyysistä ulkotyötä. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin klo. 07-15.30 välille ja pitävät sisällään tunnin ruokatauon. Työtehtävät koostuvat pääosin ruohonleikkuusta, mutta pitävät sisällään jonkin verran myös ulkopuhtaanapitoa. Kohteissa liikutaan 2-3 hengen tiimeissä, joten toivomme tiimihenkisyyttä. Liikkuminen tapahtuu yrityksen autolla, siispä ajokortti on välttämätön tehtävässä menestymisen kannalta! Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toiveissa on, että tehtävään valittavat henkilöt pääsisivät aloittamaan jo viikolla 22. Mikäli siis kiinnostuit niin jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Rekrytointia hoitaa,

Julia Laakso, HR Consultant

p. 040 724 0808, julia.laakso@wippiiwork.com

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1138351
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki