Ulkoaluetyöntekijä viikonloppuvuoroihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpidon tehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Etsitkö töitä opiskelujen tai muun työn oheen? Olisitko sinä etsimämme työntekijä?

Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA / ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ viikonloppuvuoroihin Kokkolaan.

Työ sisältää monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä ulkoalueilla kuten esimerkiksi roskakierroksia, hiekoituksia ja lumikolausta sekä myöhemmin keväällä nurmikonleikkuuta. Työhön kuuluu pääsääntöisesti viikonloppuvuoroja, mutta sesongista riippuen töihin sisältyy myös säävaraus (esim. talvella lumisateiden määrä vaikuttaa töiden määrään).

Toivomme
sinulta reipasta ja vastuullista työotetta. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kiinteistöhuollon tehtävistä ja/tai alan koulutuksen. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


Olisiko tämä työ sinua varten?
Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tarjoamme
sinulle mahdollisuutta tehdä työtä alan huippujen parissa!


Löydät meidät
myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinlandPersonalhuset Staffing Group
on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1102151
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola