(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijä viikonloppuvuoroihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpidon tehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Etsitkö töitä opiskelujen tai muun työn oheen? Olisitko sinä etsimämme työntekijä?

Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA / ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ viikonloppuvuoroihin Kokkolaan.

Työ sisältää monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä ulkoalueilla kuten esimerkiksi roskakierroksia, hiekoituksia ja lumikolausta sekä myöhemmin keväällä nurmikonleikkuuta. Työhön kuuluu pääsääntöisesti viikonloppuvuoroja, mutta sesongista riippuen töihin sisältyy myös säävaraus (esim. talvella lumisateiden määrä vaikuttaa töiden määrään). Myöhemmin keväällä, toukokuusta alkaen, sinulla on mahdollisuus työskennellä kokopäiväisenä, nurmikonleikkuuta riittää koko kesäksi!

Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työotetta. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kiinteistöhuollon tehtävistä ja/tai alan koulutuksen. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi