(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijä talvikunnossapitoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Talvi tulee myös tänne Pyhtäälle, joten haemmekin alkavalle talvikaudelle

ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ

Ulkoaluetyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluvat lähinnä piha-alueiden käsi- ja konelumityöt sekä hiekoitukset, mutta myös pienet huolto- ja korjaustehtävät ovat mahdollisia. Ulkotöissä sää määrittelee töiden lopullisen määrän ja aikataulun. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat 30.04.2019. saakka.

Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Paikallistuntemus on plussaa ja B- ajokortti välttämätön tehtävän hoitamiseksi. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. 

Oletko ulkoilmassa viihtyvää sorttia? Hae paikkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.11. mennessä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Mikäli tarvitset listätietoja tehtävästä jo tässä vaiheessa, saat niitä kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.