(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijä/ kiinteistötyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpidon tehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Etsitkö pidempiaikaista työtä?

Haemme nyt asiakkaallemme KIINTEISTÖNHOITAJAA / ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ Joensuu -Liperi alueelle.

Työ sisältää monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä ulkoalueilla kuten käsilumitöitä talvisin, tehtävät vaihtelevat seongin mukaan. Sesongista riippuen töihin sisältyy myös säävaraus (esim. talvella lumisateiden määrä vaikuttaa töiden määrään). Tehtäviin sisältyy myös muita avustavia tehtäviä lämpölaitoksissa.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja työtunteja tarjotaan arvioituna noin 20 - 37.5 h / viikko. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus pidempiaikaseen työsuhteeseen. Personalhusetilla voit työskennellä elämäntilanteesi mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan!

Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työotetta sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen, mutta tehtäviin annetaan huolellinen perehdytys. Asenne ratkaisee! Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi tähän hakuun. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tiesitkö, että meillä on tarjolla hyvää työtä? - www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla
teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi