(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluetyöntekijä keikkatöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Etsimme reippaita ulkoaluetyöntekijöitä keikkatöihin talvikaudelle 2020-2021. 

Tehtävässä vastaat kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta erilaisissa asiakaskohteissamme Lahden alueella. Työhön kuuluu mm. käsilumitöitä, roskakierroksia, ruohonleikkuuta ja roskakierroksia. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7–15.30 välille, mutta esimerkiksi lumitöitä, liputuksia ja roskalenkkejä tehdään myös viikonloppuisin ja tarvittaessa yöaikaan. 

Toivomme, että sinulla on reippaan asenteen lisäksi jonkin verran käsitystä kiinteistönhuollon ulkoaluetöistä. Kaikki aikaisempi työkokemus, työkoneiden käyttökokemus sekä suoritetut ammattikortit ja pätevyydet katsotaan eduksi. Tarvitset tehtävässä B-ajokorttia sekä kohtalaista suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 1.11.2020. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -