(Poistunut julkaisusta)

Ulkoalueidenhoitaja/Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme nyt reipasta KIINTEISTÖNHOITAJAA ja ULKOALUEHOITAJAA Sodankylään.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistön- ja ulkoalueidenhoidon työtehtävät asiakaskohteessamme, kuten sisä- ja ulkoalueiden hoitamista sekä kunnossapitoa. Kaudesta riippuen työ sisältää esimerkiksi käsilumitöitä ja nurmen leikkuuta kevät- ja syyssiivouksineen. Työtä tehdään pääasiallisesti kello 4.00-14.00 välillä arkisin, mutta työvuorolistaan kuuluu säännöllisesti viikonloppuvuoroja muutama tunti aamuisin. Erityisesti talvisin sääolosuhteet määrittelevät paljon työaikoja. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.


Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai alan tutkinto. Hyödyt myös työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortista sekä oman auton käyttömahdollisuudesta.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tuntuiko tehtävä omalta? Hae nyt osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päätyy 19.8.2018. Työ alkaa syksyllä 2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -