(Poistunut julkaisusta)

Ulkoalueiden puhtaanapitäjä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista

ULKOALUEIDEN PUHTAANAPITÄJÄÄ

pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle.


Työtehtävät sisältävät erilaisia, pääasiassa ulkona tehtäviä huoltotöitä  mm. piha-aluiden hoitoa ja talonmiehelle kuuluvia tehtäviä. Työ sisältää myös pakettiautolla ajoa työkohteiden välillä.

Etsimme tunnollista ja joustavaa tekijää, joka kykenee huolehtimaan kohteistaan itsenäisesti ja hoitamaan työnsä luotettavasti. Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutuksen katsomme eduksi. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta, sitoutuneisuutta ja motivaatiota työtä kohtaan. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan. Töitä tehdään pääasiassa arkipäivisin ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti. Kerrothan vielä hakemuksessa osaamisestasi ja milloin olisit valmis aloittamaan työt.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=486 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505 tai minna.mansikkamaki@alenconsulting.fi.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.