(Poistunut julkaisusta)

Ulkoalueiden kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Nurmijärvelle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon tehtävissä pääasiassa ulkotöissä.  Töitä paiskitaan niin arkisin päivävuoroissa kuin tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Arvostamme kiinteistönhoitajan tutkintoa, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä koneajotaitoa. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Työskentelyotteesi on aikaansaava ja asiakasystävällinen. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, käyttökokemusta myös kiinteistötraktoreista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tulityö- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksesi. 

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli vauhdikas ja vaihteleva työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

PS. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa tai YouTubessa. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.