(Poistunut julkaisusta)

Ulkoalueiden hoitajia
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Värväämme töihin ulkoalueiden hoitajia / lumityöntekijöitä. 

Työt alkavat syksyn mittaan ulkoalueiden hoitotöillä. Haravointia sekä piha-alueiden siistimistä. Töitä tehdään perinteisesti sekä haravoiden, että ajamalla koneita. Koneiden ajotaito on etu (Wille ja Kramer), mutta ei ehdoton vaatimus. Tärkeämpää on luotettavuus. Ilmaannut töihin silloin kun lupaat, pystyt tekemään töitä kelistä riippumatta sekä omaat reippaan ja avoimen mielen. 

Hyvillä henkilöillä työt voivat jatkua pidempään ja samoilta tekijöiltä toivomme ja tarjoamme mahdollisuutta jatkaa talven lumityöntekijäringissä. Talven lumityöntekijä rinkiin voi hakea myös pelkästään. Työ on kutsuttaessa. Eli kun tulee paljon lunta, soitamme tekijöitä läpi. Kohteet voivat vaihtua.

TYÖTEHTÄVÄ: Ulkoalueiden hoitaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 20100 Turku
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan syksyllä. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Reipas luonne
-Valmis tekemään ulkotöitä
-Koneiden ajotaito eduksi, mutta ei pakollinen.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Marcus Nyman, 050 470 5775 tai marcus.nyman@varvaamo.fi

Tutustu myös Värväämössä rakennusmiehenä ja -apumiehenä työskentelevään Janneen:  https://youtu.be/QfEZPEJtFbY

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.