(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluehuoltomies
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteennaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. 

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen 

ULKOALUEHUOLTOMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. 

Haemme ulkoaluehuoltomiestä Espoon Sellon alueille. Työtehtävät ovat ulkona tapahtuvat huoltotyöt, kuten pihojen siistinäpito ja roskalenkit sekä sesonkien mukaan mm. lehti-, lumi-, hiekoitus- ja nurmikon leikkuu työt. Työhön sisältyy liikkumista kohteesta toiseen, joten hakijalla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti ja eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus. Hakijan toivottaisiin lisäksi osaavan käyttää työkoneita, kuten Wille- , aura- ja pienkoneita sekä etuna olisi voimassa oleva työturvallisuuskortti. Kiinteistöhuolto alan koulutus on etu, mutta tärkeämpää on työkokemus ja reipas asenne työhön. Työ edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Haemme tehtävään oma-aloitteista, ahkeraa, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä ammattilaista, jolta löytyy halua ja kokemusta kiinteistön ulkotöihin. Vaikka työ onkin hyvin itsenäistä, edellyttää siinä menestyminen myös sanavalmiutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työ on ajoittain kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on tehtävässä välttämätön. Hakijoiden tulee olla joustavia muuttuvien työaikojen ja tilanteiden varalle. Etuna on henkilö jolta löytyy koneenajotaitoa ja voimassa oleva työturvakortti. 

Työtä tehdään pääosin arkisin päivävuorossa 06:00-14:00. Palkka määräytyy Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. 

Hakijoilta odotamme:
-alan työkokemusta tai koulutusta
-hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
-B-luokan ajokorttia
-ahkeraa ja reipasta työasennetta
-joustavuutta

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
-koneenajotaitoa
-työturvallisuuskorttia
-kiinteistöhuoltoalan koulutuksen

Töihin valituille tarjoamme:
-vakituisen työsuhteen
-monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior Henkilöstökonsultti
kim.oljemark@wippiiwork.com 
045-209 1055