(Poistunut julkaisusta)

Ulkoaluehoitaja HOAS-talkkaritiimiin Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Vaihtelu virkistää, ja siksi meillä onkin tarjolla työ, jossa pääset tekemään erilaisia hommia! Jos olet näppärä ja viihdyt vauhdikkaassa työssä, jatka lukemista - etsimme nyt pääkaupunkiseudun HOAS-tiimiimme reipasta

 

ULKOALUEHOITAJAA

 

Tässä tehtävässä ylläpidät ja huolehdit opiskelijoiden asuntokiinteistöjen ulkoalueista ja niiden viihtyvyydestä, jotta asukkailla olisi joka päivä kiva tulla kotiin. Kiinteistöillä ollessasi huomioit piha-alueiden puutteita ja kehitysmahdollisuuksia ja toteutat niitä joko itsenäisesti tai muun tiimin kanssa.  Ulkotyöt vaihtelevat kauden mukaan: nurmen vihertäessä huolehdit ruohonleikkuusta, lehtien kellastuessa pääset tekemään syyssiivouksia käsin ja koneella, ja ilman viiletessä ja lumen narskuessa kenkien alla riennät käsi- ja konelumitöihin.

 

Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, joka alkaa syyskuun aikana. Palkka on kilpailukykyinen, ja huipusta työnjäljestä maksamme huippukorvausta.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, asiakaspalveluhenkinen ja itseohjautuva. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Sinulta löytyy havainnointikykyä, ideoita ja oma-aloitteisuutta kunnostustöiden toteuttamiseen. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on aiempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä ja parhaassa tapauksessa myös alan ammattitutkinto. Koneajotaito luetaan ehdottomasti eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinulle kuuluvat tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi modernit työlaitteet ja -välineet.

 

Entäs se hakeminen? Odotamme innolla hakemustasi! Alamme käydä läpi hakemuksia hakuajan päätyttyä. Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.