(Poistunut julkaisusta)

Ulkoalueenhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Haemme nyt ULKOALUEHOITAJIA uuteen asiakaskohteeseemme SÄKYLÄÄN.

Työssäsi ulkoaluehoitajana huolehdit elintarviketeollisuusteollisuuden asiakaskohteemme ulkoalueiden hoidosta ja kunnossapidosta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta asenne ratkaisee, sillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Työajat sijoittuvat kahteen vuoroon: aamuille ja illoille vuoroviikoin. Näin ollen aamuvuorot ovat klo 6-14 välillä ja iltavuorot klo 15-23 välillä. Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia.


Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta hyvän asenteen lisäksi reipashenkisyyttä sekä motivaatiota tuottaa asiakkaallemme maailman parasta palvelua. Tehtävässä vaaditaan suoritettu trukkikortti sekä B-ajokortti. Trukkikortti on tarvittaessa mahdollista suorittaa kauttamme ennen töiden alkua.


Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Tutustu kiinteistönhoitajamme Sannan työpäivään vielä täältä.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.3.2019. Työ alkaa toukokuussa 2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka –