Ulkoalue- ja käsilumityöntekijä, Kuopio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2020
Syksyn ja talven muuttuvat olosuhteet kutsuvat ulkotöihin! Pidätkö raittiissa ilmassa työskentelystä, jossa näet nopeasti oman käden jäljen? Tässä voisi olla sinulle sopiva vaihtoehto. Lue siis eteenpäin, niin kerron lisää.

Haemme Kiinteistö- ja ympäristöpalvelut Oy:lle

ULKOALUE- JA KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

sesonkitöihin Kuopioon syksylle ja talvelle.

Kiinteistö- ja ympäristöpalvelut Oy tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa Kuopion alueella yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaita ovat pääasiassa asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöt, lisäksi myös yksityisasiakkaita. Heidät tunnetaan parhaiten työn laadusta ja nopeasta reagoinnista palvelupyyntöihin. Heidän motto onkin: Teemme mitä lupaamme!

ULKOALUETYÖNTEKIJÄ tarkoittaa käytännössä syksyn lehtitöiden tekemistä. Nämä työt sijoittuvat arkipäiviin ja työaika pääsääntöisesti klo 7-16 välillä. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen, mikäli se sopii sinulle paremmin.

KÄSILUMITYÖNTEKIJÄ on valmiina lähtemään töihin pikaisella varoitusajalla. Työaika painottuu aikaisen aamun tunteihin sekä arkena että viikonloppuna. Tätä työtä voi tehdä muutaman tunnin päivässä, jolloin se sopii erinomaisesti vaikkapa toisen työn oheen tai opiskelijalle. Toisinaan mahdollista on työllistyä myös koko päiväksi riippuen asiakkaan tarpeesta ja työntekijän käytettävyydestä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli nautit fyysisen työn tekemisestä ja olet joustava työaikojen suhteen. Työhösi kuuluu myös asiakaspalvelutilanteita, joten suomenkielen taito on tärkeä.
Aikaisempaa osaamista ei tarvitse olla, työhön perehdytetään.


Edellytämme sinulta

Hyvää asennetta ja oma-aloitteista työotetta
Luotettavuutta
Joustavaa suhtautumista työaikoihin


Tarjoamme sinulle

Mukavan työn, jossa saa varmasti ulkoilla ja liikkua paljon
Vaihtelevat työpäivät
Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta


Arvostamme

Ajokorttia (B-kortti), joka ei kuitenkaan pakollinen


Kiinnostuitko?

Lehtisesonki on päällä jo nyt, joten jos kiinnostuit siitä, toimi ripeästi! Myös lumityöntekijöitä haastatellaan jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien löydyttyä.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Hennariikka Hasala
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
045 7881 6761 || Palvelukeskus 030 047 2000
hennariikka.hasala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot