(Poistunut julkaisusta)

Ulko-ja viheralueiden rakentajia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Tervetuloa kukoistamaan L&T:n kasvavaan Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme tiimiimme lisää nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia

Ulko- ja viheralueiden rakentajia ja kunnostajia PKS alueelle L&T:n viherpalveluihin

Etsimme voimakkaasti kasvavaan pääkaupunkiseudun Viherpalveluumme työpäivän tosisissaan ottavia kivimiehiä, timpureita, maanrakentajia, leikkivälineiden asentajia sekä henkilöitä, joista on kiva tehdä ulkotöitä säässä kuin säässä.

Et säikähdä tenkkapoo-tilanteita, vaan hoksottimiesi avulla löydät aina asiakkaalle parhaat ratkaisut myös pienen paineen alla, lisäksi olet fyysisetikin kovassa iskussa. Työkaverina olisit mukava ja kantaisin omalta osaltasi vastuusi, etkä jättäisi tiimiäsi pulaan. Työsopimuksen tekisimme kanssasi huhti-lokakuulle, mutta jos ala vie mennessään, voisi tästä tulla pysyvämpikin työpaikka kouluttautumismahdollisuuksineen. Maksamme menetetystä vapaa-ajastasi käyvän korvauksen. Tarvittaessa meillä on tarjota sinulle myös vuokra-asunto Vantaan alueelta.
Voimme halutessasi sopia erityylisistä työaikajärjestelyistä, jolloin voisit edelleen pääsääntöisesti asua kotipaikkakunnallasi.

Meillä tositekijät viihtyvät:
* yli 90 % :n työntekijöidemme mielestä työkaverit ovat tosi mukavia ja töihin on mukava tulla
* yli 88 %:n mielestä L&T on vastuullinen työnantaja

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2018 mennessä, vapaita paikkoja on rajoitetusti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi tai soittamalla viherrakentamisen työnjohtajallemme Henryk Bigosille 19. huhtikuuta klo 14.00-15.00 puh 050 385 9327. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.