(Poistunut julkaisusta)

UI/UX Designer
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden online-palveluita!

DNA:n online-kehitysyksikön tavoitteena on luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n digitaalisissa kanavissa vieraileville kuluttajille.

Nyt etsimme joukkoomme UI/UX-suunnittelijaa, jolla on sama intohimo kuin meillä, ja jo vahvaa näyttöä online-palvelukokonaisuuksien hallinnasta. Asiantuntevan, mukavan ja nopealiikkeisen onlinetiimimme draivi kaikkeen tekemiseen syttyy yhteisestä tavoitteesta: tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Palvelukehityksen tavoitteena on tehostaa DNA:n online- ja monikanavaista myyntiä, parantaa palvelun laatua, ja tehdä suomalaisten arjesta mutkattomampaa.

Menestymisen edellytykset

Sinulla on kokemusta palvelukonseptoinnista ja olet työskennellyt tiiviissä yhteistyössä ketterän kehitystiimin kanssa. Toimit luontevasti product ownereiden, kehittäjien sekä liiketoiminnan kanssa. Sinulle ovat tuttuja nykyaikaiset design- ja kehittämistyökalut ja -menetelmät. Olet myös tottunut työskentelemään projekteissa, joissa asiakkaat osallistetaan mukaan tuote- ja palvelukehitykseen.

Tähän kiinnitämme huomiota:

  • haemme tähän rooliin luovaa suunnittelijaa, joilla on vahva visuaalinen silmä kokonaisvaltaisen kehittämisotteen lisäksi
  • osaat hyödyntää asiakasymmärrystä ja analytiikkaa työssäsi
  • pystyt näyttämään osaamisesi digitaalisen käyttökokemuksen muotoilusta työnäytteillä, prototyypeillä ja/tai design-portfoliolla
  • työkalu- ja menetelmäosaaminen (sketch, invision agile, lean)

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Ketterä työtapamme edellyttää itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa.  Päivämme ovat työntäyteisiä, mutta myös hauskoja ja innostavia. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta - toivottavasti sinäkin.

Sukelletaan sitten tarkemmin sinun rooliisi:

UI/UX Designerina vastaat osaltasi www.dna.fi -ekosysteemin palvelujen ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta. Olet mukana tunnistamassa liiketoimintahyötyjä ja asiakasarvoa. Pidät huolta, että käyttöliittymät ovat moderneja ja huomioivat eri alustojen vaatimukset. Näkemykselläsi ja kokemuksellasi osaat luoda konsepteja ja digitaalisia palveluita.

Päivittäisessä työssäsi varmistat, että käyttökokemuksen suunnittelussa on otettu huomioon niin laadullista kuin määrällistä tietoa. Olet perillä leaneista toimintatavoista sekä käyttökokemuksen suunnittelun ja prototypoinnin työkaluista ja menetelmistä. Meillä pääset tekemään pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä palveluiden parissa, jota käyttää moni suomalainen kuluttaja.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tiina Rytkönen kertoo sinulle mielellään lisää 4.3 klo 9-11 puh. 044 044 2462, tiina.rytkonen@dna.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 6.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro motivaatiostasi ja osaamisestasi!

Tässä roolissa työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Käpylässä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian.