(Poistunut julkaisusta)

Uistintyöntekijä, Kuusamon Uistin Oy
Go On Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Kuusamon Uistin Oy on Suomen suurin metallisten uistimien valmistaja. Erityisesti Kuusamo Professor ja Räsänen ovat kalamiehen tuttuja, taattuja valintoja eri puolilla maailmaa. Kuusamo-tuotteet löydät kaikista hyvin varustetuista urheilu-, kalastus- ja retkeilyalan liikkeistä sekä tavaratalojen vapaa-ajan osastoilta.Lue lisää: https://kuusamonuistin.fi/ 

Etsimme nyt Kuusamon Uistimelle uistintyöntekijää tunnettujen uistinten valmistukseen. Uistintyöntekijän tärkeimpiin tehtäviin kuuluu uistinten kokoonpanoon ja pakkaukseen liittyvät tehtävät. Työ on pitkälti koneistettua, mutta vaatii tekijältään sorminäppäryyttä ja hyvää fyysistä kuntoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan tekijän löydyttyä. Työ on arkipäivätyötä. Palkkauksessa noudatamme alan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Edellytämme:

- Mahdollisuutta nopeaan aloitukseen ja kokoaikatyöhön

- Itseohjautuvaa työotetta

- Ahkeruutta ja joustavuutta

- Aiempi kokemus esimerkiksi kokoonpanotehtävistä on etusi, mutta ei edellytys

Tarjoamme:

- Kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen tunnettujen tuotteiden valmistuksessa

- Kattavan perehdytyksen

- Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset, valtakunnalliset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää jättämällä työhakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Kutsumme hakemusten perusteella videohaastatteluun. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.