(Poistunut julkaisusta)

Uistintyöntekijä, Kuusamon Uistin Oy
Kuusamon Uistin

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Kuusamon Uistin on Suomen suurin metallisten uistinten valmistaja jo vuodesta 1967 alkaen. Erityisesti Kuusamon Professor ja Räsänen ovat kalamiehen tuttuja ja taattuja valintoja eripuolilla maailmaa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Kuusamon Uistimelle UISTINTYÖNTEKIJÖITÄ Kuusamon tehtaalle.
Opetamme sinut metallisen uistimen tekijäksi, joten nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana toteuttamassa maailmallakin tunnettujen uistimien tekoa.
Työnkuva on lähinnä pintakäsittelyä, uistinten kokoonpanoa sekä erilaisia tuotantoon liittyviä työtehtäviä. Työaika ma – pe päivätyötä.

Odotamme sinulta:
• nopeaa oppimiskykyä
• huolellista ja tarkkaa työnjälkeä
• hyvää työasennetta ja oma-aloitteista otetta työhön
• ahkeruutta, iloista ja positiivista asennetta tehdastyöskentelyyn sekä tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle:
• uuden ja arvokkaan ammatillisen työkokemuksen
• mukavan työtiimin tuen

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuaikana. Laita hakemuksesi heti.
Lisätietoja antaa Marjo Nordberg-Leinonen puh. 040 5776587 tai marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi

Go On Rovaniemi-Kuusamo on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita! Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.